5% korting bij kleding op maat!

Past het allemaal net niet in de winkel ook kun je net niet vinden wat je wil?

Rachels Sewing Projects maakt voor jou het gewenste kledingstuk op maat. Denk bijvoorbeeld aan een leuke rok of jurk. Of misschien wil je wel een blouse. Het hoeft niet duur te zijn. Vanaf 150,- (excl. stof) heb je een avondjurk of galajurk.

Het gaat als volgt in zijn werk: Stuur een bericht en we plannen een afspraak in. Dit kan eventueel ook thuis. We bespreken samen de wensen en je kiest een stof uit. Dit kunnen ook meerdere stoffen zijn. Tijdens dit gesprek zal de coupeuse enkele maten opmeten. Wanneer de stoffen binnen zijn begint de coupeuse met het produceren van het kledingstuk. Wanneer dit klaar is wordt er een eerste pasafspraak gemaakt. Dit kan eveneens thuis. Hierna wordt het kledingstuk volledig gemaakt en kun je de jurk afhalen of kan het worden verzonden. Eventueel kun je de jurk bij het afhalen nog passen.

Ben je enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact op!

Kijk voor andere producten op de website: www.rspveenendaal.nl

*bij minimaal €100,- excl. stof wordt er 5% korting gerekend. *Geef bij de aanvraag aan dat je via VeenendaalOnderneemt de aanbieding hebt gevonden. Dit is namelijk een actie op VeenendaalOnderneemt. *Alleen voor particuliere verkoop. *Niet geldig bij reeds gedane bestellingen. *Er wordt een meerprijs gerekend bij thuisservice.

Profiteren van: 5% korting bij kleding op maat!?

Bedrijf : Rachels Sewing Projects
Contactpersoon : Mevr. R. Hendriksen
Telefoonnummer : 06-83190620
E-mail adres : info@rspveenendaal.nl
Geldig tot : 30-9-2020

Reageren op deze aanbieding in Veenendaal

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw bericht

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :