Acupunctuur Qi in Ede

ACUPUNCTUUR QI IN EDE, TRADITIONELE CHINESE GENEESWIJZE

Over Acupunctuur Qi

Acupunctuur Qi valt onder de rubriek coaching in Veenendaal.

Ben je op zoek naar een acupunctuur praktijk in de omgeving van Ede? Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeswijze. Deze geneeswijze is al meer dan tweeduizend jaar oud. Zelf vind ik dat zeer indrukwekkend aan de ene kant omdat het door de tijd heen zijn werking heeft bewezen en aan de andere kant hoe die mensen dit allemaal te weten zijn gekomen.

Acupunctuur kan goed ingezet worden wanneer je: - last hebt van lichamelijke klachten - last hebt van onbalans in je lichaam - niet lekker in je vel zit - wanneer je snel ziek bent

Er worden naalden in de acupunctuurpunten van de meridianen in het lichaam gebracht, waardoor de meridianen weer in evenwicht gebracht worden. Door de verbeterde doorstroming en evenwicht kan de energie weer beter naar de organen stromen en worden de organen weer beter doorbloed. Deze organen krijgen hierdoor een verbeterde orgaanfunctie, waardoor het lichaam beter in staat is om lichamelijke problemen zelf aan te pakken.

WIL JE MEER INFORMATIE WETEN? Voor vragen en het maken van een afspraak, kunt u bellen of mailen. U kunt mij bereiken op 06–37449328.

Je kunt in mijn praktijk ook terecht voor ooracupunctuur, auriculotherapie, celzouttherapie (Schüssler), pijnbestrijding, moxa, reiki, magnetiseren, magneetjes en voeding.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Acupunctuur Qi uit de rubriek coaching uit Veenendaal is gevestigd aan de Laan van Kernhem 11 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-37449328.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Acupunctuur Qi zijn o.a. :