Adfiscalia in Veenendaal

De belastingadviseur in uw regio, voor al uw belastingen en administratie

Over Adfiscalia

Adfiscalia valt onder de rubriek belastingadviseur in Veenendaal.

Voor al uw belastingen en administratie kunt u bij mij terecht, ik ben een belastingadviseur en mijn kantoor is gevestigd in Veenendaal. Ik kan diverse diensten aanbieden in de administratie en belastingen, deze diensten verschillen per bedrijf of particulier. Uw boekhouding kunt u ook gerust aan mij overlaten en als starter bent u bij mij ook het juiste adres, ik kan u altijd de juiste startersbegeleiding aanbieden.

De belasting diensten (aangiften) die ik particulieren aan kan bieden zijn: Inkomsten belasting, erf belasting en schenk belasting. De belasting diensten (aangiften) die ik die ik bedrijven aan kan bieden zijn: Inkomsten belasting, omzet belasting, loonheffing, dividend belasting en vennootschapsbelasting.

Ik kan uw gehele administratie overnemen maar ook een gedeelte, u geeft aan wat u het prettigst vind. U krijgt de kans uw focus weer geheel op uw onderneming te zetten en zich geen zorgen meer te maken over uw administratie. Wij kunnen ook periodieke rapportage verzorgen naast het samenstellen van uw jaarrekening.

Ook kunt u bij ons terecht voor advies op maat en begeleiding. Deze begeleiding en advies kunt u krijgen op fiscaal gebied.

Advies en begeleiding voor ondernemers: Positie van DGA, herstructurering van uw vennootschappen, omzetting eenmanszaak of v.o.f in een besloten vennootschap, terugkeer uit de besloten vennootschap, belasting controles, beroeps- en bewaar procedures, begeleiding bij aanvraag BBZ lening.

Advies en begeleiding voor particulieren: Voorlopige teruggave inkomstenbelasting, kinderbijslag, studie financiering, beroeps- en bewaar procedures en vermogensoverheveling van ouders naar kinderen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Adfiscalia uit de rubriek belastingadviseur uit Veenendaal is gevestigd aan de Plesmanstraat 95-16 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0318-507061.

Diensten en producten voor belastingadviseur

Trefwoorden die horen bij Adfiscalia zijn o.a. :