Anithi Nagelstudio in Veenendaal

Anithi Nagelstudio: Pedicure en manicure.

Over Anithi Nagelstudio

Anithi Nagelstudio valt onder de rubriek nagelstudio in Veenendaal.

Wilt u graag een professionele, vriendelijke en persoonlijke behandeling door een ervaren nagelexpert? Dan bent u bij Anithi Nagelstudio aan het juiste adres. U kunt hier even heerlijk uitrusten terwijl Anithi Nagelstudio zich over uw handen en voeten kan ontfermen.

U kunt bij Anithi Nagelstudio terecht voor diverse nagelbehandelingen. Hieronder ziet u een overzicht van deze behandelingen:

- Shellac / gellak nagels.

- Nieuwe kunstnagels zetten.

- Gelnagels.

- Acrylnagels.

- Pedicure en manicure behandeling.

Nagelbijt behandeling:

Heeft u ook de irritante gewoonte dat u aan uw nagels bijt? Dit is een gewoonte die vaak voorkomt bij kinderen en soms bij volwassenen. Nagelbijten werkt vaak als stress uitlaatklep en komt daardoor ook op latere leeftijd nog voor. Er is nu een manier om van het nagelbijten af te komen. U kunt de nagels die Anithi Nagelstudio zet namelijk niet afbijten. Daarnaast krijgt u advies over wat u het beste kunt doen om van deze gewoonte af te komen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Anithi Nagelstudio? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Anithi Nagelstudio uit de rubriek nagelstudio uit Veenendaal is gevestigd aan de Zuiderkruis 233 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0318-519540.

Diensten en producten voor nagelstudio

Trefwoorden die horen bij Anithi Nagelstudio zijn o.a. :