Beautycenter Amazing Grace in Veenendaal

Beautycenter Amazing Grace: Kapsalon, schoonheidssalon en wellness spa.

Over Beautycenter Amazing Grace

Beautycenter Amazing Grace valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Veenendaal.

Zoekt u een beautycenter waar u terecht kunt voor diverse behandelingen? Dan bent u bij Beautycenter Amazing Grace aan het juiste adres. Het beautycenter bestaat ui een schoonheidssalon, kapsalon en wellness spa. U zult tijdens de behandeling comfort, ontspanning en kwaliteit ervaren.

- Kapsalon: U kunt in de kapsalon terecht voor diverse hairstyling mogelijkheden. U zal geholpen worden door gediplomeerde kapsters.

- Schoonheidssalon: Beautycenter Amazing Grace heeft al tientallen jaren expertise op het gebied van schoonheid. De nieuwste behandelingen worden aangeboden. U kunt onder andere kiezen voor microdermabrasie en cosmetique totale behandelingen.

- Wellness center: Wilt u even tot rust komen en lekker kunnen bijkomen in de sauna? Dit is mogelijk bij Beautycenter Amazing Grace. Er worden diverse dagarrangementen aangeboden voor speciale prijzen.

U kunt de website van Beautycenter Amazing Grace bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag over de diensten? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U kunt via de website een afspraak maken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beautycenter Amazing Grace uit de rubriek schoonheidssalon uit Veenendaal is gevestigd aan de Scheepjeshof 138 140 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0318-526376.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Beautycenter Amazing Grace zijn o.a. :