Birdy May in Veenendaal

Beeldend kunstenaar

Over Birdy May

Birdy May valt onder de rubriek kunstenaar in Veenendaal.

De drijvende kracht achter Birdy May is Rachel Meijvogel. Rachel zet als beeldend kunstenaar haar creatieve talent in om schoonheid vast te leggen en te verbeelden. Omdat erkenning, zien en gezien worden betekenis geven aan het bestaan van mens, dier en plant, wil Rachel hier aan bijdragen door persoonlijke verhalen om te zetten naar beelden en door beelden verhalen te laten vertellen. Dit doet zij door middel van fotografie, tekenen, schilderen en schrijven.

Het faciliteren van de mogelijkheid tot het geven van aandacht door middel van het geven/sturen van een originele kaart, is onderdeel van het zien en gezien worden. Meerdere series kaarten zijn al gemaakt en nieuwe ontwerpen liggen al klaar om naar de drukker te gaan!

Heeft u interesse in een ingelijste foto, tekening, setje kaarten, schilderij of een gedicht op maat? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met Rachel middels de contactpagina op de website: www.birdymay.nl/contact of via het mailadres: atelier@birdymay.nl

Tot ziens!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Birdy May uit de rubriek kunstenaar uit Veenendaal is gevestigd aan de Gladiolenstraat 22 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39871362.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Birdy May zijn o.a. :