Bosje van Drosje in Elst

Hét bloemenabonnement op maat!

Over Bosje van Drosje

Bosje van Drosje valt onder de rubriek bloemist in Veenendaal.

U wilt elke week gegarandeerd een mooi en vers boeket bloemen op tafel? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Bosje van Drosje zorgt ervoor dat u elke week verse bloemen op de vaas heeft staan. U betaald een vast bedrag per maand en doordat wij zelf onze inkoop verzorgen bent u ook verzekerd van super bloemen voor een super prijs!

De voordelen van

* Flexibel en écht geen addertjes onder het gras! * Een verrassing uit de natuur! * Geen parkeerplek, tijd tekort, in de rij staan? Wij nemen al deze ongemakken voor u weg, de bloemen worden bij de deur afgeleverd. U hoeft ze alleen nog maar schuin af te snijden! * U hoeft niet per sé thuis te zijn, de bloemen staan die dag gegarandeerd bij u op tafel! * Betaal op uw manier, alles om u het zo makkelijk mogelijk te maken!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bosje van Drosje uit de rubriek bloemist uit Veenendaal is gevestigd aan de Vissersweg 44 in Elst. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42381468.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Bosje van Drosje zijn o.a. :