Carola Coacht in Scherpenzeel

Professionele coaching voor loopbaan en persoonlijke ontwikkeling

Over Carola Coacht

Carola Coacht valt onder de rubriek coaching in Veenendaal.

Carola van 't Hof is de drijvende kracht achter Carola Coacht. In 2016 ben ik afgestudeerd als loopbaancoach en coach voor persoonlijke ontwikkelingen. Ik ben daarna in 2016 met mijn coachingpraktijk 'Carola Coacht' van start gegaan waar ik enorm trots op ben. Met veel plezier voor het persoonlijke verhaal achter de mens, coach ik mensen die dit avontuur aan willen gaan. Want ik ben ervan overtuigd dat werkgevers en werknemers er gelukkiger ervan worden om met plezier en gepassioneerd met hun vak bezig zijn en zich daar in willen ontwikkelen.

Ben je op zoek naar een professionele coach die je kan helpen bij het vinden naar een andere baan? Of zit je al een tijd niet lekker in je vel, heb je het gevoel dat je overspannen bent of last van een burn-out hebt? Of zie je elke dag er tegenop om naar je werk te gaan? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Carola Coacht.

Ik kan je ondersteunen en helpen door professionele loopbaancoaching die gericht is op je mogelijkheden. Naast persoonlijke gesprekken werk ik met diverse methodieken die je helpen een helder beeld te vormen van je kwaliteiten en talenten. Ook geeft het inzicht in je ontwikkelmogelijkheden in je huidige of je toekomstige baan. Welke methode ik inzet is afhankelijk van je vraag. In het laatste gesprek ontvang je een rapportage waarin de uitkomsten van alle gesprekken en opdrachten beschreven staan met daarbij een advies over welke banen ├ęcht bij je passen. Handig, overzichtelijk en leuk!

Kijk voor meer informatie op de website van Carola Coacht. U Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Carola Coacht uit de rubriek coaching uit Veenendaal is gevestigd aan de Lunterse Beekweg 8 in Scherpenzeel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10584240.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Carola Coacht zijn o.a. :