Family on the Move in Veenendaal

Family on the Move | Gezinscoaching | Jongerencoaching

Over Family on the Move

Family on the Move valt onder de rubriek coaching uit Veenendaal.

Welkom bij Family on the Move,

Even voorstellen : ik ben Loïs van de Pol-Schotanus. Ik ben kind- en jeugdpsycholoog (1992) en kindercoach (2013). Ik houd me bezig met opvoed- en ontwikkelingsproblemen binnen gezinnen, maar ook met jongeren die vastlopen. Dat kan te maken hebben met school, relaties, gezondheid of soms zijn er grote levens- of geloofsvragen.

Daarnaast ontstaan er de laatste tijd steeds vaker problemen als gevolg van echtscheiding. Hierdoor is binnen mijn praktijk de aandacht wat meer naar deze groep verschoven. Kinderen van ouders die gaan scheiden krijgen ineens veel op hun bordje. Het is voor hen erg nodig om gehoord te worden tijdens dit proces, maar ook daarna. Er is voor hen een speciaal programma van 3 bijeenkomsten, om wat er allemaal gebeurt een plekje te geven en om hen weerbaarder te maken in deze veranderende situatie. Het is natuurlijk geen wondermiddel, maar het is wel bewezen dat kinderen die worden gehoord tijdens het proces van scheiden, er uiteindelijk beter mee om kunnen gaan dan andere kinderen.

Iedereen is op zoek naar het beste voor zijn kinderen. Het beste is onder andere een sfeer van acceptatie en veiligheid, waarin het kind de gelegenheid krijgt om groot te worden met vallen en opstaan. Uiteindelijk hopen we allemaal dat ons kind op eigen benen leert staan in de wereld, en een goede relatie met de mensen om zich heen kan aangaan en onderhouden. Ouders hebben hierin een enorme verantwoordelijkheid gekregen; en toegegeven, dat is soms zwaar werk.

Ook bij een intact gezin, kunnen er allerlei redenen zijn waarom het even niet ‘loopt’. Dat kan je als ouder behoorlijk uitputten. Vraag een gesprek aan om zicht te krijgen op de oorzaak hiervan. Met behulp van helder advies en duidelijke handvatten kan de situatie binnen weken, soms zelfs dagen er al anders uitzien.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Family on the Move uit de rubriek coaching uit Veenendaal is gevestigd aan de Schubertweg 38 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53768013.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Family on the Move zijn o.a. :