Fanzz in Veenendaal

Fanzz is een evenementenbureau en is gevestigd in Veenendaal.

Over Fanzz

Fanzz valt onder de rubriek evenementen bureau in Veenendaal.

Fanzz biedt als evenementen bureau verschillende feesten en evenementen aan voor groepen. U kunt bijvoorbeeld bij Fanzz terecht voor: Een bedrijfsuitje, teambuilding, bedrijfsfeesten, business events, relatie-evenementen, publieke evenementen, themafeesten, bruiloften, jubileumfeesten, verjaardagen en congressen.

Ook kunt u bij Fanzz terecht voor advisering over: De manier van organiseren, over de plaats en over de mogelijkheden. Natuurlijk kan Fanzz u ondersteuning aanbieden waar nodig. Vraagt u eens naar alle mogelijkheden.

De kracht van Fanzz is dat ze de feesten op maat maken, precies naar de idee├źn en wensen van u als klant.

Naast het organiseren van evenementen kunt u ook nog bij Fanzz terecht voor de verschillende faciliteiten. Denkt u hierbij aan de volgende faciliteiten: Stroomvoorzieningen, podiumwagen, hamburgertent, geluidinstallaties, toiletwagens, snack- en een vistent.

Fanzz is een jong en dynamisch bedrijf waarin kennis en ervaring samen zijn gebracht. Door de samenwerking met diverse bedrijven in deze branche, is er een netwerk ontstaan waarin naast de organisatie ook techniek, aankleding en facilitaire ondersteuning mogelijk is geworden. De kracht van Fanzz is het organiseren van een event op maat. Ook kunt u bij Fanzz terecht voor de aankleding van uw evenement.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website http://www.fanzz.nl. Neemt u contact op voor alle mogelijkheden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fanzz uit de rubriek evenementen bureau uit Veenendaal is gevestigd aan de Schenkhorst 36 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45680498.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij Fanzz zijn o.a. :