Fenix Burnout Coaching in Veenendaal

De regie over je leven terug met burn-out coaching

Over Fenix Burnout Coaching

Fenix Burnout Coaching valt onder de rubriek coaching in Veenendaal.

Ervaar je stress en wil je een burn-out voorkomen? Heb je ene burn-out en zoek je hulp om te herstellen?

Neem stress en burn-out klachten serieus.

Je bent moe, je hebt moeite met presteren, je voelt je overbelast. Herken je dit? Je realiseert dat je teveel en te vaak over je grenzen gaat. Of je hebt al jaren het gevoel dat men teveel van je vraagt, maar je zegt geen nee of je kunt niet stoppen. Als het je niet meer lukt om zo door te gaan, is het tijd om jouw rust en energie weer terug te vinden. Het is soms gewoon erg lastig dit te bewerkstelligen.

Als coach kan ik je daarbij helpen. Als burn-out coach help ik mensen om de regie over hun leven terug te krijgen.

Samen met jou gaan we op zoek naar een manier om weer tot rust te komen. We gaan werken aan meet tijd en een plaats voor jezelf. We werken naar een situatie waarin jij de juiste beslissingen neem en je eigen grenzen respecteert. Zo vind je opnieuw de energie om dingen te ondernemen en vol in het leven te staan.

Ik bied met specialiteiten aan op persoonlijk vlak, maar ook aan zakelijke klanten.

Zakelijk: - Vind meer balans en geef grenzen aan op het werk.

Particulier: Voorkomen en verhelpen van burn-out klachten in je persoonlijke leven

Ik maak gebruik van cognitieve gedragstherapie. Deze vorm van therapie is bewezen effectief bij het voorkomen en verhelpen van burn-out. Het is een praktische methode waarbij je doelgericht werkt aan oplossingen.

Wat is cognitieve gedragstherapie? Cognitieve gedragstherapie (CGT) is een therapievorm gericht op jou als persoon, waarbij we samen werken aan jouw gezondheid. We werken doelgericht aan het beantwoorden van vragen zoals: - Wat zou je anders willen zien? - Hoe maak ik andere beslissingen? - Hoe bewaak ik mijn grenzen? - Wat zijn de patronen waar ik op vast loop? - Hoe kan ik de situatie veranderen door anders te handelen? Concreet betekent dit dat we samen gaan kijken naar jouw leven en in kaart brengen wat er anders kan. Door het veranderen van je gedrag en het leren maken van de juiste beslissingen zullen we langzaam werken naar een betere situatie.

Neem contact met me op als er nog vragen zijn, aanmelden kan via mijn website. Hier rechts klik je gemakkelijk door.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fenix Burnout Coaching uit de rubriek coaching uit Veenendaal is gevestigd aan de Wolweg 24 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19862287.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Fenix Burnout Coaching zijn o.a. :