Gesprekspraktijk Henk Kramer in Veenendaal

BALANS VOOR EEN GEZOND LEVEN

Over Gesprekspraktijk Henk Kramer

Gesprekspraktijk Henk Kramer valt onder de rubriek coaching in Veenendaal.

Als Filosofisch Meester Coach heb ik een opleiding gevolgd voor Academisch Coach aan de Academie voor Counseling en Coaching en ben ik gediplomeerd en geregistreerd coach. Mijn specialisatie is Filosofisch Coach.

Ik behandel problemen die zich voordoen in een relatie, op het werk en in de sociale omgang. Vaak uiten deze problemen zich als fysieke of geestelijke klachten of als een storing in het gevoelsleven. Bij de behandeling maak ik gebruik van de filosofische inzichten opgedaan in mijn studie en ervaring als coach. Door de brede ervaring als werknemer, ondernemer en studies op andere terreinen ben ik in staat om op korte termijn analyses te maken en doelgericht zaken op te pakken.

De behandeling bestaat uit een aantal gesprekken. Het eerste(intake) gesprek is verkennend en heeft tot doel om de problematiek in kaart te brengen. Is er een ‘klik’ dan maken we een afspraak voor een aantal gesprekken, wat afhankelijk is van de situatie en de ontwikkelingen. De problemen zijn vaak niet opeens gekomen en zullen dus meestal ook niet in één keer kunnen worden opgelost.. De bedoeling is dat wij samen aan de slag gaan. Als coach ga ik door een methodiek van vragen stellen er achter proberen te komen wat er speelt Hierbij zal ik vooral een luisterend oor zijn. Daarna stellen we samen een actieplan op om tot een bevredigende oplossing te komen. Bij de volgende sessie kijken we naar de geboekte resultaten.

Als filosofisch meester coach heb ik een methode ontwikkeld, waarin een balans voor een gezond leven wordt gerealiseerd en in stand kan worden gehouden. Het leven heb ik ingedeeld in acht disciplines die in wisselwerking op elkaar inspelen.

Het voordeel hiervan is dat veel condities zoals stress, mentaliteit, eigenwaarde, zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, opleiding, verbeteren en ziekteverzuim véél minder voorkomen.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gesprekspraktijk Henk Kramer uit de rubriek coaching uit Veenendaal is gevestigd aan de Weverij 29 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40009086.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Gesprekspraktijk Henk Kramer zijn o.a. :