Goslinga Interieurbouw in Rhenen

Goslinga Interieurbouw | Ware vakmanschap, specialist in maatwerk.

Over Goslinga Interieurbouw

Goslinga Interieurbouw valt onder de rubriek interieurbouw in Veenendaal.

Goslinga Interieurbouw ontwerpt, bouwt en plaatst maatwerk meubelen en complete interieurs, voor een nieuwe inrichting waar u jarenlang plezier van heeft. Van woningen tot bedrijfspanden; creëert Goslinga Interieurbouw de beleving van prachtige ruimtes met functioneel design. Goslinga Interieurbouw heeft oog voor detail, finesse, exclusieve ontwerpen en met de hand vervaardigd.

Goslinga Interieurbouw heeft een breed scala aan unieke producten die precies doen waar ze voor gemaakt zijn en perfect passen bij uw bestaande interieur. Van tafel tot kast en alles daartussen in. Populaire opties bij Goslinga Interieurbouw zijn onder andere:

- Kledingkasten

- Wandkasten

- Tv-meubels

- Room dividers

- Tafels

Goslinga Interieurbouw is ook gepassioneerd en gedreven in het creëren van ruimtes. Creatief design in uw favoriete stijl en slim vormgegeven. Mooi én functioneel. De projecten van Goslinga Interieurbouw variëren de kamers in uw woning tot kantoren, horeca en winkelinrichtingen. Goslinga Interieurbouw verzorgt graag exclusieve en luxe interieuroplossingen voor uw:

- Woonkamer

- Keuken

- Badkamer

- Slaapkamer

- Hal

- Zolder

- Zakelijk interieur

Bij Goslinga Interieurbouw is geen meubel hetzelfde. En daarom hanteren zij een flexibele werkwijze en tarieven op basis van uw individuele wensen en behoeften. Goslinga komt graag langs om u te inspireren met foto's en beeldmaterialen en om uw project te bespreken. Op basis daarvan maken zij een eerste tekening en stellen zij een heldere offerte op, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u meer weten over ons werk of een afspraak inplannen om te weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op. We geven antwoord op al uw vragen en komen graag bij u langs voor een inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden.

Goslinga Interieurbouw Email: info@goslinga-interieurbouw.nl Tel: 0636108468 Website: www.goslinga-interieurbouw.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Goslinga Interieurbouw uit de rubriek interieurbouw uit Veenendaal is gevestigd aan de Nieuwe Veenendaalseweg 94 in Rhenen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36108468.

Diensten en producten voor interieurbouw

Trefwoorden die horen bij Goslinga Interieurbouw zijn o.a. :