Grip op het leven in Ede

Praktijk voor persoonlijke groei & ontspanning

Over Grip op het leven

Grip op het leven valt onder de rubriek coaching in Veenendaal.

Carin Scholtens Bakkenes is het gezicht en de drijvende kracht achter Grip op het leven. Een praktijk voor persoonlijke groei en ontspanning. In 2019 ben ik bij ZoMa opleidingen terecht gekomen waar ik Reiki 1 wilde volgen maar uiteindelijk voor Holistisch Therapeut ben gegaan. Deze opleiding heb ik gevolgd en behaald.

Ben je op zoek naar een therapeut, een coach of gewoon een heerlijke ontspannen massage? Omdat je weer grip op het leven wil? Je batterij weer opgeladen moet worden, de rust in jezelf terug wil vinden? Of omdat je weinig energie hebt? Het in je hoofd een chaos is, je jezelf eenzaam of machteloos voelt? Wellicht heb je last van alleen maar negatieve gedachtes? Ben je op zoek naar jezelf? Gewoon omdat je een reiki behandeling heerlijk vindt? Of omdat je op zoek bent naar iemand die jou naaste in een verpleeg of verzorgingshuis een ontspannen momentje kan bezorgen. Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Grip op het leven.

Het aanbod:

- Reiki

- Systeem opstellingen

- Aromatouch massage

- Schaalwandelen

- Acces Bars

- Acces bodyprocessen

- Hand en voetmassage

- ontspanning doormiddel van klankschalen

Ik werk tijdens mijn behandelingen met essentiële oliën en de universele energie van wat er om ons heen hangt en deze komt daar waar het voor jou het hardst nodig is.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Grip op het leven uit de rubriek coaching uit Veenendaal is gevestigd aan de Sint Hubertus 84 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22935371.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Grip op het leven zijn o.a. :