Isa Home Spa in Ede

Isa Home Spa: Waxen en massages aan huis.

Over Isa Home Spa

Isa Home Spa valt onder de rubriek schoonheidssalon in Veenendaal.

De drijvende kracht achter Isa Home Spa is Isabel Hagen. Isabel masseert nu al een aantal jaar en daarnaast heeft zij vele cursussen en opleidingen gevolgd die gericht zijn op lichaamsverzorging en schoonheidsverzorging. In 2017 heeft Isabel haar schoonheidssalon Isa Home Spa opgestart. Haar doel is een groeiend aantal tevreden klanten.

U kunt bij Isa Home Spa terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen en diensten. Hieronder ziet u een overzicht hiervan:

- Diverse massages.

- Zorgmassage op maat.

- Schoonheidsbehandelingen voor mannen.

- Wax behandeling.

- Opi treatments.

- Extenso treatments.

- Beauty verwen feestje.

Bent u moeilijk ter been of door omstandigheden niet in staat om uw huis uit te gaan? Dan zijn de behandelingen aan huis een uitkomst voor u. Er worden diverse behandelingen aangeboden die bij u thuis gegeven kunnen worden. Deze behandelingen zijn voor man en vrouw. Ook leuk om cadeau te geven.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Isa Home Spa? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Isa Home Spa uit de rubriek schoonheidssalon uit Veenendaal is gevestigd aan de Topaasstraat 14 in Ede. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14720559.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Isa Home Spa zijn o.a. :