J&P Buiten-Hout in Veenendaal

J&P Buiten-Hout uit Veenendaal heeft geen profiel.

Wat doet J&P Buiten-Hout in Veenendaal

J&P Buiten-Hout is een houthandel uit Veenendaal. Men is gevestigd aan de Pelikaanstraat 23. Het telefoonnummer van J&P Buiten-Hout in Veenendaal is 06-22501798.

Is J&P Buiten-Hout in Veenendaal uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Veenendaalonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

J&P Buiten-Hout in Veenendaal valt onder de rubriek houthandel. Een houthandel uit Veenendaal levert onder andere :

Wij zijn Jaco en Petra Verweij uit Veenendaal en Piet de Jong uit Waddinxveen. Jaco is al vanaf jongs af aan geïnteresseerd in het werken met hout. Houtbewerking en het maken van meubels zijn al jarenlang zijn hobby naast zijn dagelijkse werk. Het is begonnen als een hobby, maar inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf. Wat is er nu mooier dan je hobby tot je werk te mogen maken! Daarom zijn we sinds mei 2019 officieel van start gegaan als J&P Buiten-Hout. Petra verzorgt de administratie en Piet zorgt voor een zo goed mogelijke afwikkeling van uw aankoop. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander houthandel

  • J&P Buiten-Hout

    Tuinmeubels op maat!. Trefwoorden van J&P Buiten-Hout : houten tuinmeubels, houten tuinmeubels op maat, picknicktafel, vuurtafel, salontafel op maat gemaakt, houten meubels, sfeervolle houten meubels, handgemaakte tuinmeubels, boombanken, .

    tel. 06-22501798, Pelikaanstraat 23, 3903 AG in Veenendaal

    Meer over J&P Buiten-Hout contact website