Janita Boers Bloemstyling in Barneveld

Bruidswerk | Rouwbloemen | Styling

Over Janita Boers Bloemstyling

Janita Boers Bloemstyling valt onder de rubriek bloemist in Veenendaal.

Welkom bij Janita Boers Bloemstyling. Ik ben Janita en ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb kunnen zetten naar mijn eigen bedrijf. Nu kan ik elke dag bezig zijn met de mooiste bloemen en prachtig groen. Daarmee maak ik met liefde bloemwerk voor elke gelegenheid.

Bloemen zijn veelzijdig en kunnen symbool staan voor personen. Ook kunnen ze je opvrolijken en kunnen ze aan de start staan van nieuwe herinneringen. Ik ga daarom graag met je in gesprek, over wat ik voor jou kan betekenen.

In mijn bloemwerken gebruik ik zo veel mogelijk natuurlijke materialen. Duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Dit doe ik bijvoorbeeld door zo min mogelijk plastic en steekschuim te gebruiken. Hierdoor ga ik regelmatig buiten de gebaande paden om mijn doel te behalen. Hoe fijn is het om een mooi en duurzaam stuk te creëren.

Aanbod:

Bruidswerken, rouwbloemen en styling.

Bruidwerken:

Ik maak elegante stukken, klassieke bloemstukken, auto bloemstukken, polscorsages en nog zoveel meer. Wat jullie wens ook is, het is jullie feestje.

Rouwbloemen:

Rouwbloemen vertellen iets persoonlijks, ondanks de verdrietige gebeurtenis. Ze schetsen het verhaal van een dierbare: bijvoorbeeld over de hobby’s, het karakter, de lievelingskleur of de favoriete bloemen. Een klein gebaar kan symbolisch verwerkt worden in de afscheidsbloemen. Graag ga ik met jullie in gesprek om alle wensen te bespreken. Zodat ik daarna een persoonlijk en passend rouwstuk kan creëren.

Styling:

Wilt u een jubileumdiner mooi laten aankleden met bloemen? Zoekt u een 'statementpiece' voor de ingang van uw bedrijf? Of zoekt u een lang en mooi-blijvende wanddecoratie?

Styling klinkt niet alleen heel divers, dat is het ook. Laat je verrassen en inspireren door de voorbeelden op mijn website.

Benieuwd naar wat ik voor jullie persoonlijk kan betekenen? Neem contact met mij op voor een afspraak. Samen komen we tot een b(l)oeiend resultaat.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Janita Boers Bloemstyling uit de rubriek bloemist uit Veenendaal is gevestigd aan de Tijsselinglaan 38 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-82085946.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Janita Boers Bloemstyling zijn o.a. :