Katherina den Dijker in Kapel-Avezaath

Katherina den Dijker | Bewustwording, inzicht en groei

Over Katherina den Dijker

Katherina den Dijker valt onder de rubriek coaching in Veenendaal.

Welkom!

Als jij op zoek bent naar meer zingeving en richting in je leven, ben je hier op de juiste plek. Ik richt me op iedereen die op het punt in zijn of haar leven staat die meer wilt begrijpen over zichzelf én het leven. Jij, die zich steeds vaker afvraagt wie je bent, wat jou uniek maakt of wat jouw rol hier is. Misschien ervaar je dat je niet helemaal gelukkig bent of ergens niet goed op je plek bent. Je begrijpt alleen niet helemaal waardoor dit komt en hoe je hier het beste verandering in kunt brengen.

Ik geloof niet in toevallige ontmoetingen. Ben ik op jouw pad gekomen en voel je dat ik je iets kan brengen, waardoor jouw bewustzijn en inzicht groeit? Alvorens een afspraak vast te leggen, mag je me eerst altijd bellen voor een gratis en vrijblijvende (telefonische) kennismaking.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Katherina den Dijker uit de rubriek coaching uit Veenendaal is gevestigd aan de Zoelensestraat 29 in Kapel-Avezaath. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38190437.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Katherina den Dijker zijn o.a. :