Liefs, Ellen in Scherpenzeel

Liefs, Ellen | De leukste webshop voor persoonlijk én unieke slagletter sieraden!

Over Liefs, Ellen

Liefs, Ellen valt onder de rubriek webshop in Veenendaal.

''Liefs, Ellen'' is dé leukste webshop voor al je trendy modeaccessoires en sieraden die ervoor zorgt dat je nóg leuker voor de dag komt. Door middel van slagletters maakt ''Liefs, Ellen'' met veel passie gepersonaliseerde sieraden. Doordat ''Liefs, Ellen'' elke letter met de hand afzonderlijk in het metaal of leer sla is geen één sieraad hetzelfde. Dat maakt de sieraden bij ''Liefs, Ellen'' One of a kind! Iedere bestelling is een feestje en wordt daarom ook als cadeautje verpakt en verzonden.

In de webshop van ''Liefs, Ellen'' vindt je onder andere:

- Slagletter sieraden voor mannen

- Slagletter sieraden voor vrouwen

- Slagletter sieraden voor kinderen

- Slagletter hanger voor honden en katten

- Slagletter sleutelhanger

Je kunt kiezen uit verschillende lettertypen en diverse symbolen. De lettertypen hebben verschillende afmetingen, dit geldt ook voor de symbolen.

Cuoio armbanden zijn super hip en gemaakt van eerste klas Florentijns leer. Bij ''Liefs, Ellen'' kan jij je eigen unieke Cuoio armband samenstellen door deze te combineren met sliders van Europees DQ metaal met Polaris Elements cabochons en laat er een unieke slagletter naamslider maken om het een persoonlijk tintje te geven.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48919213.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Liefs, Ellen zijn o.a. :