Mijn Gezonde Stap in Veenendaal

Mijn Gezonde Stap: Voeding & Dieet.

Over Mijn Gezonde Stap

Mijn Gezonde Stap valt onder de rubriek coaching in Veenendaal.

Het gezicht achter Mijn Gezonde Stap is Elisa van de Pavert. In haar vrije tijd staat Elisa graag in de keuken en probeert zij diverse lekkere en gezonde recepten uit. Deze kunt u terug vinden op de website.

Elisa heeft zelf ervaring met afvallen. Het lukte haar vaak wel om even af te vallen maar zodra zij weer 'normaal' ging eten, kwamen de kilo's er weer snel aan. Elisa heeft nu een goede balans gevonden tussen gezond eten en af en toe snacken. Ook is beweging hierin belangrijk.

Wilt u ook graag afvallen, meer energie krijgen en lekkerder in uw vel zitten? Dan bent u bij Mijn Gezonde Stap aan het juiste adres. Elisa gaat samen met u kijken naar uw voedings- en beweegpatroon. Het doel is dat u kunt genieten van uw voeding en bewuster gaat eten.

Mijn Gezonde Stap biedt diverse soorten coaching aan, deze ziet u hieronder terug:

- Één op één (persoonlijke) coaching.

- Zakelijke coaching.

- Coaching trajecten.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mijn Gezonde Stap uit de rubriek coaching uit Veenendaal is gevestigd aan de Spaarne 26 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30293536.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mijn Gezonde Stap zijn o.a. :