New Fysic Doorn in Doorn

New Fysic Doorn | Natuurlijk val je af.

Over New Fysic Doorn

New Fysic Doorn valt onder de rubriek sportschool in Veenendaal.

Wilt u ook een gezond gewicht? Dan is New Fysic Doorn het juiste adres voor u. U valt af door middel van een unieke, gezonde, verantwoorde en effectieve methode. U leert ook hoe u dit gewicht na New Fysic kunt behouden.

Afvallen gaat makkelijker wanneer je lekker en gezond kan blijven eten. Een van de doelen van New Fysic is om jou zoveel mogelijk te helpen bij het creƫren van een gezonde leefstijl zodat je ook na New Fysic op gewicht blijft. Wanneer je start met New Fysic ontvang je een boodschappenboekje met daarin alle producten die je mag eten als je New Fysic volgt.

Wat kunt u van New Fysic verwachten? U krijgt alle tools voor een gezonde leefstijl. Hieronder ziet u deze terug:

- Persoonlijke coaching

- Boodschappenboekje

- Natuurlijke supplementen

- Op maat gemaakt voedingsplan

- Toegang tot honderden recepten

- Online community

Wilt u ook weten of New Fysic iets voor u is? Dan kunt u gratis via de website een intake doen. Samen met u zal er gekeken worden of dit programma iets voor u is.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

New Fysic Doorn uit de rubriek sportschool uit Veenendaal is gevestigd aan de Kampweg 25 in Doorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 088-3230024.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij New Fysic Doorn zijn o.a. :