Paardencoach Zelfheld in Veenendaal

Paardencoach Zelfheld: Consulting- en coachingsdiensten.

Over Paardencoach Zelfheld

Paardencoach Zelfheld valt onder de rubriek coaching in Veenendaal.

Het gezicht achter Paardencoach Zelfheld is Sabine Delhez. Samen met haar paarden wil Sabine zorgen dat u inzicht krijgt in uw 'onbewuste' patronen en waar nodig deze kunt veranderen.

Om u te kunnen helpen, werkt Sabine graag samen met haar paard Caliente. Door Caliente is Sabine gegroeid tot wie ze nu is, kan zij grenzen aangeven, contact maken en heeft zij geleerd om anders naar dingen te gaan kijken. Samen met Caliente wil Sabine u hetzelfde laten ervaren.

Wilt u ook graag 'gezien' worden? U kunt bij Paardencoach Zelfheld een keuze maken uit 3 vormen van sessies en 1 traject. U kunt op de website de sessies bekijken en voelen welke op dit moment het beste bij u en uw situatie aansluit. Het gaat om de volgende sessies:

1: Ont-moet-ingssessie.

2: De kracht van de kudde.

3: De Assen van de verandering.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Paardencoach Zelfheld uit de rubriek coaching uit Veenendaal is gevestigd aan de Nieuweweg-noord 318 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12389540.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Paardencoach Zelfheld zijn o.a. :