Pedicure Pia-Salud in Veenendaal

Pedicure Pia-Salud: Gediplomeerd pedicure.

Over Pedicure Pia-Salud

Pedicure Pia-Salud valt onder de rubriek pedicure in Veenendaal.

De drijvende kracht achter Pedicure Pia-Salud is Michelle Elizabeth - Fecunda. Michelle is sinds juli 2017 een gediplomeerd pedicure en in 2018 is zij gestart met de opleiding tot medisch pedicure. Deze opleiding heeft zij in oktober 2018 afgerond. Michelle is gespecialiseerd in onder andere de diabetische-, reumatische-, spastische- en verwaarloosde voet.

U kunt bij Pedicure Pia-Salud terecht voor een deelbehandeling of totale pedicure behandeling. Ook voor nagelreparatie, nagelbeugel of orthese kunt u bij Michelle terecht. De behandeling kan in de praktijk gegeven worden maar aan huis (ambulant) is ook mogelijk. Behandeling alleen op afspraak.

Michelle werkt in haar praktijk volgens de HAM-code. Deze is ontwikkeld voor de voetverzorgingsbranche en staat voor Hygiƫne, Arbeid en Milieu. Pedicure Pia-Salud is aangesloten bij proVoet. Dit is brancheorganisatie voor pedicures. U kunt dan ook rekenen op kwaliteit en vakkundigheid.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Pedicure Pia-Salud? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pedicure Pia-Salud uit de rubriek pedicure uit Veenendaal is gevestigd aan de Boekvink, 18 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38758042.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Pedicure Pia-Salud zijn o.a. :