Praktijk Opstap in Lunteren

Samen kijken we naar jouw mogelijkheden, ontdekken we jouw vaardigheden en je eigen kracht!!!

Over Praktijk Opstap

Praktijk Opstap valt onder de rubriek coaching in Veenendaal.

Pietie Blankestijn-de Vries is de drijvende kracht achter Praktijk Opstap. Ze is integratief psycho-sociaal counselor. Hiermee bereik ik kinderen en jongeren.

Iedereen heeft soms hulp nodig. Omdat je het zelf even niet meer zo ziet zitten of omdat je gewoon niet weet hoe je verder kunt. Door samen op stap te gaan ontdek je jezelf en de ander weer. Ze respecteert het kind, de jongere en de ouders, alles wat haar wordt verteld blijft bij haar. Zij vindt het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen. Ze werkt in haar praktijk meestal individueel.

Kinderen die hooggevoelig zijn, kan zij handvatten aanbieden, waardoor ze anders in het leven gaan staan. Door lichaamswerk toe te passen, durft het kind met beide benen op de grond te staan en stappen te zetten. Door zijn /haar eigen grenzen te kennen en aan te geven, staat het kind steviger op deze aarde.

Waar kan Piete Blankestijn-de Vries je mee helpen: - Kinder- en jeugdcounseling - Autisme begeleiding - Kinderen van gescheiden ouders - Kindertolk - Remedial teaching

Zij geloofd in het positief denken. Ze kijkt op de holistische manier: je bent een geheel van lichaam en je denken en voelen. Je mag zijn zoals je bent.

Ze kijkt naar je omgeving: waar voel jij je prettig en wat helpt je minder goed om je te laten groeien.

Tijdens de sessies staat soms de camera aan, dit is zodat zij het terug kan kijken en ze zich goed kan voorbereiden. Dit blijft binnen de muren van de praktijk.

Alles wat jij nodig hebt. Dit is verschillend per persoon en zij maak het passend bij jou.

Vanaf nu zit Praktijk Opstap op de dinsdagen ook in buurthuis De Schakel in Lunteren.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Opstap uit de rubriek coaching uit Veenendaal is gevestigd aan de Klokkegat 59 in Lunteren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46317297.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Opstap zijn o.a. :