Praktijk voor speltherapie De Parel in Lunteren

Praktijk voor speltherapie De Parel uit Lunteren heeft geen profiel.

Wat doet Praktijk voor speltherapie De Parel in Lunteren

Praktijk voor speltherapie De Parel is een coaching uit Veenendaal. Men is gevestigd aan de Klomperweg 151. Het telefoonnummer van Praktijk voor speltherapie De Parel in Lunteren is 06-40952326.

Is Praktijk voor speltherapie De Parel in Lunteren uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Veenendaalonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Praktijk voor speltherapie De Parel in Lunteren valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Veenendaal levert onder andere :

Kinderen leren door te spelen. Kinderen verwerken door te spelen. Wanneer ze spelen zijn ze zichzelf en worden er geen dingen opgelegd die ze moeten doen. Door spelen wordt een kind geholpen zijn gevoelens te uiten. Wat een kind niet onder woorden kan brengen, laat hij wel zien in zijn spel. De speltherapeut helpt een kind dan woorden te geven aan het spel en aan zijn gevoelens. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

  • De Structuur Organizer

    De Structuur Organizer: Wie de chaos bestrijdt, stelt orde op zaken!. Trefwoorden van De Structuur Organizer : add coaching, adhd coaching, professional organiser, advies opgeruimd huis, hulp voor een opgeruimd huis, organisatie hulp, hulp bij organiseren, adhd coach, add coach, .

    tel. 06-23182429, Moerasmos 14, 3904BV in Veenendaal

    Meer over De Structuur Organizer contact website