PvG coaching in Veenendaal

Life | Loopbaan | Burn-out

Over PvG coaching

PvG coaching valt onder de rubriek coaching in Veenendaal.

Mevr. Petra van Gend is de drijvende kracht achter PvG Coaching. Ik ben coach en therapeut. Als we samen een traject met vertrouwen en voldoende gereedschap in jouw rugzak afsluiten, dan is mijn missie geslaagd.

Ben je op zoek naar een coach of therapeut die je kan helpen omdat je telkens weer in dezelfde valkuil stapt? En wil je graag over die valkuil heen stappen maar weet je niet hoe? Kijk dan niet verder. Je bent bij PvG Coaching aan het juiste adres. Ik kan je helpen door middel van een coachingtraject je valkuil te herkennen en er voor te zorgen dat jij weet welke stappen je moet nemen en ermee om kunt gaan. Hierdoor je valkuil leert te omzeilen.

Als jij openstaat voor veranderingen, dan gaat dit zeker lukken.

Het doel van coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit en professionele bekwaamheid van jou. Ik begeleidt , adviseer en train jou op het niveau van gedrag en denken.

Ik werk door middel van verschillende technieken. ACT is mijn uitgangspunt. ACT staat voor Acceptatie en Commitment Therapie. Deze aanpak gaat uit van het accepteren van de situatie en het verbinden aan de gedragsverandering die nodig is om met deze situatie om te gaan. Hiervoor gebruik ik verschillende instrumenten en mindfullness oefeningen, waaronder meditatie.

Om te kijken of er een klik is, maken we eerst kennis tijdens een intakegesprek. Dan verkennen we jouw hulpvraag en stellen een doel voor het coachingstraject.

We maken samen het coachcontract op. Dit is voor jou en voor mij belangrijk. We bespreken wat jij van mij mag verwachten, het aantal sessies dat we denken nodig te hebben, wat ik van jou verwacht en wat de kosten zijn. Is de klik er na dit gesprek, dan maken we een afspraak voor de eerste coachgesprek.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook al contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PvG coaching uit de rubriek coaching uit Veenendaal is gevestigd aan de Kikstraat 56 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10402316.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij PvG coaching zijn o.a. :