Salon Nandi in Veenendaal

Beauty, massage en ontspanning

Over Salon Nandi

Salon Nandi valt onder de rubriek schoonheidssalon in Veenendaal.

Wilt u even lekker ontspannen in deze tijden van haasten en moeten? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres. Salon Nandi is de salon voor beauty, massage en ontspanning in Veenendaal.

Salon Nandi is een schoonheidssalon aan huis, in een ontspannen setting kunt u genieten van verschillende soorten behandelingen welke worden gegeven door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Nandi is gespecialiseerd in het geven van massages, om lekker te ontspannen of om spieren die vast zitten weer los te maken.

De behandelingen;

* Massages

* Wimpers

* Wenkbrauwen

* Gezichtsbehandelingen

* Hand en voet

* Harsen

In mijn salon maak ik enkel gebruik van de productenlijn van Nouvital, Nouvital werkt enkel met allergenenvrije parfums die geen parfumallergie kunnen veroorzaken. Daarnaast verwerken zij geen minerale olie of lanoline in hun producten.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Salon Nandi uit de rubriek schoonheidssalon uit Veenendaal is gevestigd aan de Lange Vore 30 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14155237.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Salon Nandi zijn o.a. :