SOS-BudgetTotaal in Veenendaal

SOS-BudgetTotaal is een onafhankelijk budgetadviesbureau voor iedereen die op een of andere manier het overzicht over hun financiën kwijt zijn.

Over SOS-BudgetTotaal

SOS-BudgetTotaal valt onder de rubriek adviesbureau in Veenendaal.

SOS-BudgetTotaal is een onafhankelijk budgetadviesbureau voor iedereen die op een of andere manier het overzicht over hun financiën kwijt zijn. Ons streven is om iedereen op een open en eerlijke manier te helpen, zodat iedereen dezelfde kansen en mogelijkheden krijgt om een financieel onbezorgd leven te leiden. Of het door eigen toedoen of door andere omstandigheden verkeerd is gegaan, is voor ons niet belangrijk.

U kunt bij ons ook terecht voor hulp bij belastingaangiftes en toeslagen, aanvragen van sociale voorzieningen en verzekeringen. SOS-BudgetTotaal kan u helpen de weg te vinden in het doolhof naar de desbetreffende instanties.

Uw privacy staat bij ons voorop en wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens. Uiteraard voldoen wij aan de wettelijke eisen omtrent het budget. Daarnaast hebben wij ook opleidingen gedaan die hierop aansluiten. Binnenkort zijn wij volgens de NEN 8048 gecertificeerd.

SOS-BudgetTotaal is er voor u !!!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SOS-BudgetTotaal uit de rubriek adviesbureau uit Veenendaal is gevestigd aan de Pollux 82 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0318-756015.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij SOS-BudgetTotaal zijn o.a. :