Steenbergen Elektrotechniek in Veenendaal

Vakkundige elektricien die zorgt voor een optimaal resultaat

Over Steenbergen Elektrotechniek

Steenbergen Elektrotechniek valt onder de rubriek elektro technisch installatie bureau in Veenendaal.

Bent u of jij opzoek naar een elektricien? Dan bent u hier op het juiste adres!

Wij zijn een vakkundige elektricien die er alles aan doet om uw installatie te realiseren en naar wens te maken.

Diensten:

Nieuwbouw: Steenbergen Elektrotechniek kan uw nieuwbouw volledig voorzien van een elektrotechnische installatie.

Verbouw: Wanneer u gaat verbouwen, zijn er allerlei mogelijkheden om uw woning te moderniseren naar de huidige mogelijkheden op het gebied van elektra.

Renovatie: U kunt bij ons terecht voor het elektrotechnische renoveren van woningen. Dit kan zijn op kleine basis, dus alleen een kamer of zolder. Maar ook vanaf nul opnieuw beginnen.

Camera's: Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van camerabeveiliging? Bij Steenbergen Elektrotechniek zijn we gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van hoogwaardige camerasystemen voor zowel binnen- als buitengebruik.

Domitica: Domotica kan u onder andere voorzien van comfort in het regelen van de temperatuur in huis, het beheren van audio systemen (in meerdere ruimtes) en het op afstand bedienen van talloze functies via de telefoon, tablet of computer. Kortom, wat betekent domotica voor u als gebruiker? Extra comfort, veiligheid en duurzaam verbruik.

Noodverlichting: Omdat regels en normering omtrent noodverlichting nogal onduidelijk is kunnen wij, Steenbergen Elektrotechniek, u ontzorgen en de noodverlichtingsinstallatie zodanig aanleggen dat u er geen omkijken naar heeft.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Steenbergen Elektrotechniek uit de rubriek elektro technisch installatie bureau uit Veenendaal is gevestigd aan de Van Hogendorpstraat 23 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11653705.

Diensten en producten voor elektro technisch installatie bureau

Trefwoorden die horen bij Steenbergen Elektrotechniek zijn o.a. :