Studio 1701 in Veenendaal

Studio 1701: Fotografie waar iedereen blij van wordt

Over Studio 1701

Studio 1701 valt onder de rubriek fotograaf uit Veenendaal.

Wilt u graag mooie foto's met uw kind of wilt u graag foto's met uw kind alleen? Dan bent u hier helemaal aan het juiste adres want ik vind het geweldig om mooie stralende foto's van kinderen te maken.

Mijn naam is Mirjam. Ik ben de fotograaf van Studio 1701. Kinderen fotograferen vind ik geweldig om te doen. Vandaar heb ik er mijn specialiteit van gemaakt. Het is mijn doel om stralende, mooie, sprekende foto's van kinderen te maken. Op de foto's die ik maak zijn de kinderen helemaal zichzelf. En dat is het doel toch van foto's? Om geweldige spontane foto's van uw kinderen te hebben.

Ik doe aan veel verschillende fotografie. - Schoolfotografie. - Familiefotografie. - Fotografie met visagie. - Fotoshoot voor een kinderfeestje. -Bedrijfsfotografie

Op mijn website kun je foto's zien die ik heb gemaakt. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website. En voor vragen en/of een afspraak kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Studio 1701 uit de rubriek fotograaf uit Veenendaal is gevestigd aan de Smalle Zijde 7D in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48261531.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Studio 1701 zijn o.a. :