Wim Nauta Interieurarchitectuur in Veenendaal

Wim Nauta Interieurarchitectuur: Vernieuwing en originaliteit.

Over Wim Nauta Interieurarchitectuur

Wim Nauta Interieurarchitectuur valt onder de rubriek interieur ontwerp uit Veenendaal.

De drijvende kracht achter Wim Nauta Interieurarchitectuur is de gelijknamige Wim Nauta. Wim is altijd opzoek naar vernieuwing en originaliteit. Wim staat graag voor u klaar om te luisteren naar uw wensen en deze om te zetten tot een plan.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er in eerste instantie gekeken of er een klik is. U bespreek samen met Wim uw wensen en doelen. Vervolgens maakt Wim een voorstel op middels concepten en stijlkeuzes. Daarna ontvangt u presentatie in de vorm van een moodboard, middels sfeerbeelden, 2/3D tekeningen, 3D visualisaties en schetsidee├źn.

U wordt bij Wim Nauta Interieurarchitectuur altijd op de hoogte gehouden van de ontwerpfase en prijzen. U kunt bij Wim Nauta Interieurarchitectuur onder andere terecht voor:

- Projectmanagement in overleg

- Uitvoering en realisatie van het interieur welke altijd op basis van een strakke planning is gemaakt en budgetbeheer.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, een overzicht van de project die door Wim Nauta Interieurarchitectuur gerealiseerd zijn kunt u een kijkje nemen op de website. Hier vindt u tevens alle contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wim Nauta Interieurarchitectuur uit de rubriek interieur ontwerp uit Veenendaal is gevestigd aan de Galjoen 3 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21230768.

Diensten en producten voor interieur ontwerp

Trefwoorden die horen bij Wim Nauta Interieurarchitectuur zijn o.a. :