Zwemmen onder Begeleiding in Veenendaal

Zwemmen onder Begeleiding; zwemopleidingen voor mensen met een lichamelijke, zintuiglijke of chronische beperking.

Over Zwemmen onder Begeleiding

Zwemmen onder Begeleiding valt onder de rubriek zwemschool in Veenendaal.

Zwemmen onder Begeleiding biedt zwemopleidingen aan voor iedereen met een lichamelijke, zintuiglijke, chronische beperking en/of leer problematiek. Met leer problematiek bedoeld Zwemmen onder Begeleiding: Iedereen met autisme, ADHD, PDD-NOS, en alle aanverwante stoornissen.

Verder biedt Zwemmen onder Begeleiding de volgende verschillende diensten aan: Water gewenning, angsten overwinning, zwemles voor het A diploma, zwemles voor het B diploma, zwemles voor het C diploma, warm water relaxatie en sporten onder begeleiding.

Zwemmen onder Begeleiding maakt gebruik van het gasten volgsysteem. Zwemmen onder Begeleiding ziet de zwemmers die bij hun komen niet als een persoon met een beperking maar als echte gasten. Iedere gast is uniek en heeft zijn of haar eigen kwaliteit. Zwemmen onder Begeleiding biedt deze gasten graag advies en begeleiding aan.

Afvallen bij Zwemmen onder Begeleiding:

Ook heeft Zwemmen onder Begeleiding een nieuwe cursus: AquAfvallen. Deze cursus is gericht op mensen met overgewicht. U zal door middel van een persoonlijke sport begeleiding 2 keer in de week gaan trainen. Daarnaast biedt Zwemmen onder Begeleiding ook advies op maat aan.

Voor meer informatie over Zwemmen onder Begeleiding kunt u terecht op de website. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan telefonisch of per email contact op met Zwemmen onder Begeleiding.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zwemmen onder Begeleiding uit de rubriek zwemschool uit Veenendaal is gevestigd aan de Distelvink 52 in Veenendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46495740.

Diensten en producten voor zwemschool

Trefwoorden die horen bij Zwemmen onder Begeleiding zijn o.a. :