Badkamermeubel Pablo in de sale!

#badkamermeubel #eikenhout #handgemaakt #natuurlijk #op maat

Badkamermeubel Pablo in de sale!

Tijdelijke najaarsactie: €150,- korting op badkamermeubel Pablo.

Het eikenhouten badkamermeubel Pablo is in diverse afmetingen (Hoogte x Breedte x Diepte) en prijzen te verkrijgen. Deze prijzen kunt u terug vinden op de website https://rolanmeubels.nl/product/badkamermeubel/pablo/.

Specificaties:

Het zwevende eiken badkamermeubel Pablo heeft de strakke en natuurlijke uitstraling gecombineerd met veel praktische opbergruimte, door de grote lades!

De sifon kan meestal achter de lade worden verwerkt zodat je geen uitsparing in de lade nodig hebt. Het meubel wordt standaard geheel gemaakt van stevige eiken planken van 2,3cm dik.

Op de foto’s is een bovenblad te zien van 4,2 cm dikte. Dit kan ook zo voor u gemaakt worden. Dit heeft een meerprijs, afhankelijk van de maat. Vraag een offerte aan via de email aan.

Geplaatst op dinsdag 8 december 2020.

Over Rolan Meubels

Dit bericht is geschreven door Rolan Meubels. Het bedrijf valt onder meubelmaker uit Veenendaal. Trefwoorden van Rolan Meubels uit Veenendaal : handgemaakte eikenhouten meubels, eikenhouten meubels op maat gemaakt, maatwerk meubels van natuurlijke materialen, eikenhouten meubels van oer natuurlijke producten, eikenhouten badkamermeubels op maat, eikenhouten bedden op maat, eikenhouten kasten op maat, .

Lees meer over Rolan Meubels.