Breng waardering!

Waardering, iedereen verdient het om zo nu en dan in het zonnetje gezet te worden. Brievenbuspakketjes zijn in trek, een makkelijke manier om op afstand iemand waardering of medeleven te tonen.

Breng waardering!

Waardering, iedereen verdient het om zo nu en dan in het zonnetje gezet te worden. Brievenbuspakketjes zijn in trek, een makkelijke manier om op afstand iemand waardering of medeleven te tonen. En vanaf nu ook verkrijgbaar bij Alisa's kadootjes enzo. Er staan al diverse uitvoeringen op de website. Ook teksten/logo's naar eigen wens zijn mogelijk.

Dus wil jij je buren, vrienden, familie, collega's bedanken voor hun inzet? Of je zorgpersoneel een hart onder de riem steken? Dan zijn deze brievenbuspakketjes zeker een leuke mogelijkheid!

Kan ik jou en je geliefden of collega's blij maken? Bestel via de website: https://www.alisaskadootjes.nl/ of neem contact op voor andere mogelijkheden.

Wie ga jij verrassen?

Geplaatst op dinsdag 21 april 2020.

Over Alisa's kadootjes enzo

Dit bericht is geschreven door Alisa's kadootjes enzo. Het bedrijf valt onder kado winkel uit Veenendaal. Trefwoorden van Alisa's kadootjes enzo uit 0 : kerstpakket, brievenbuskadootjes, kadootjes inpakken, kado op bestelling, kadootjes bezorgen, kadootjes bestellen, borrel kadootjes, tuindecoratie, woondecoratie, kinderkadootjes, kado online bestellen, kado webshop.

Lees meer over Alisa's kadootjes enzo.