Dansen met Veenendaalse Sterren

Vrije Dansavond met een doel!

Dansen met Veenendaalse Sterren

op 4 juli 2020 organiseren wij een geweldige vrije dans avond voor iedereen uit Veenendaal en omstreken. Uiteraard gaan we zelf bijna de hele avond met de voetjes van de vloer net voor de start van de zomervakantie.

Zoals de naam het eigenlijk al aangeeft heeft deze avond naast een hoop gezelligheid absoluut een doel. 4 Doelen om heel precies te zijn: Alzheimer Nederland, Stichting Parkinson Fonds, Stichting Obesitas en Stichting Eenzaamheid. De reden dat deze doelen zijn gekozen is heel simpel: Bewegen is gezond. Daarbij is het wetenschappelijk bewezen dat bewegen op een gestructureerde manier op muziek (lees: Stijldansen) een zeer positief effect heeft op het ziektebeeld van o.a. Parkinson en Alzheimer patiënten.

Op 4 juli 2020 willen wij hierbij figuurlijk stilstaan, en letterlijk voor dansen.Om dit extra kracht bij te zetten zal er op deze avond de allereerste editie zijn van: Veenendaal Danst met Sterren!

Inmiddels hebben we een aantal bekende Veenendalers bereid gevonden uit hun comfortzone te stappen en met elkaar de strijd aan te gaan voor de titel: ‘Dancing King 2020 of Dancing Queen 2020’. In de aanloop naar de dansavond zullen we o.a. via (social) media en www.VeenendaalDanst.nl de line-up en jury bekend maken. Welk doel u wenst te steunen kunt u op de avond kenbaar maken d.m.v. een muntje te werpen in 1 van de goede doelen bussen.

Geplaatst op dinsdag 10 maart 2020.

Over Veenendaal Danst

Dit bericht is geschreven door Veenendaal Danst. Het bedrijf valt onder dansschool uit Veenendaal. Trefwoorden van Veenendaal Danst uit Veenendaal : dansschool, dansles, hobby dansen, wedstrijd dansen, wedstrijd dansles, danslessen, danssport, wedstrijd danssport, dansdocent, Chachacha dansles,.

Lees meer over Veenendaal Danst.