Lounge-sets te Koop!

Wij geven op al onze producten 1 jaar garantie.

Lounge-sets te Koop!

Het is weer tijd om heerlijk buiten te zitten. Wat is er dan fijner dan een heerlijke bank of tuinset? Juist, een Lounge-set. Gemaakt van Douglashout!

Via onze website ziet u standaard maten en banken die zo te koop zijn, maar indien u andere wensen heeft, maken wij uw bestelling ook op maat. We leveren bij u thuis af tegen vergoeding en monteren de set ter plekke indien gewenst.

Na het plaatsen van een bestelling nemen wij contact met u op over de wijze van levering. Het heeft onze voorkeur dat u uw aankoop zelf bij ons ophaalt. Wij kunnen de set echter ook tegen betaling bij u afleveren. De loungebanken worden ook bezorgd door heel Nederland. Tegen betaling van €1,- per kilometer (afstand adres van plaatsing en Veenendaal) met een minimum van €50,- bezorgen en monteren wij de loungebanken ter plekke.

www.jpbuiten-hout.nl

Geplaatst op dinsdag 10 mei 2022.

Over J&P Buiten-Hout

Dit bericht is geschreven door J&P Buiten-Hout. Het bedrijf valt onder houthandel uit Veenendaal. Trefwoorden van J&P Buiten-Hout uit Veenendaal : boombanken, vuurtafels, lounge-sets, overige tuinmeubelen, houten banken, houten tuintafels, houten boombanken, houten vuurtafels, houten tuinmeubelen, houten picknick set, picknicktafels,.

Lees meer over J&P Buiten-Hout.