Recreative of zakelijke overnachtingen

BenB Bovenweg biedt stijlvolle en comfortabele faciliteiten.

Recreative of zakelijke overnachtingen

Op zoek naar wat anders dan een hotel? Voor recreatieve of voor zakelijke overnachtingen biedt BenB Bovenweg stijlvolle en comfortabele faciliteiten. Dit zowel in prettige kamers als in trendy Tiny Houses.

BenB Bovenweg bevindt zich in het buitengebied van Rhenen tussen Veenendaal en Rhenen. Een rustige plek met royale eigen parkeerruimte en landelijke sfeer.

In het vrijstaand hoofdgebouw op de 1e verdieping bevinden zich 1 driepersoons kamer en 2 tweepersoonskamers. Deze beschikken over een moderne gezamenlijke badkamer. De begane grond heeft 1 tweepersoonskamer. Deze heeft een eigen badkamer. De begane grond is een kunstzinnige omgeving met onder ander een gezellige gemeenschappelijke ruimte die tevens voor het ontbijtbuffet wordt gebruikt. Deze biedt rust en mogelijkheden om u gezellig terug te trekken. Ook wordt hij regelmatig gebruikt door management teams die er in afzondering hun meerdaagse zakelijke bijeenkomsten of workshops willen houden.

Vanuit BenB Bovenweg heeft u direct toegang tot de uitgestrekte natuur van de Utrechtse heuvelrug en de toeristische mogelijkheden in en om Rhenen. Maak een wandeling door Kwintelooijen, reserveer een etentje bij Saldomar, geniet van het nieuwe stadsmuseum in het Oude Raadhuis, zoek verstilling bij de historie van de Grebbeberg of bezoek de panda’s in Ouwehands Dierenpark.

BenB Bovenweg ontwikkelt zich steeds, we zijn altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering ervan. Daarom hebben we dit voorjaar naast het hoofdgebouw 2 fonkelnieuwe Tiny Houses geplaatst, elk met hun eigen privé buitenterras. Deze zijn zeer geschikt voor lang weekend en midweek, of voor semipermanente bewoning tbv ex pats of werknemers die dagelijkse lange ritten willen vermijden.

Tot 14 juni geldt een kennismakingstarief voor de Tiny Houses van 595 euro voor een weekreservering. (Dit geldt alleen bij directe telefonische boekingen.)

Kom en ervaar de aangename sfeer bij BenB Bovenweg!

Geplaatst op vrijdag 10 mei 2019.

Over BenB Bovenweg

Dit bericht is geschreven door BenB Bovenweg. Het bedrijf valt onder hotel uit Veenendaal. Trefwoorden van BenB Bovenweg uit Rhenen : bed and breakfast, B&B, zakelijke overnachting, sportieve recreatie, weekendje weg, familie weekend, weekendarrangement schilderen, vakantiehuis.

Lees meer over BenB Bovenweg.