Workshop/training Onzekerheid?

Onzekerheid, perfectionisme en de angst om door de mand te vallen. Perfecte thema's voor een workshop/training op je werk!

Workshop/training Onzekerheid?

Een combinatie van onzekerheid, perfectionisme en de angst om door de mand te vallen, oftewel het Imposter Syndroom. Dit zijn kort door de bocht genomen de thema’s waarmee ik me iedere dag bezighoud in mijn coachingspraktijk.

Omdat ik weet hoe groot de impact kan zijn van die impostergevoelens, probeer ik hier zoveel mogelijk aandacht voor te vragen. Onder andere door mijn posts op social media en door mijn (gratis) materclasses. Deze thema’s komen zoveel vaker voor dan je denkt!

Wist je dat driekwart (!) van de vrouwen deze impostergevoelens herkent en dertig procent zelfs heel regelmatig probeert te dealen met onzekerheid? Ook mannen kunnen er last van hebben, zij het ietsje minder vaak (resp. 50% en 9%). Toch wordt er heel weinig over deze onderwerpen gepraat. Gek toch?

Ik vind dat in ieder geval heel erg jammer! Het maakt namelijk al zoveel verschil als je weet dat je niet de enige bent en dat er mensen om je heen zijn die het herkennen. En hoe fijn zou het zijn als je leidinggevende het Imposter Syndroom kent en je kan wijzen op hulp? Dus trek de stoute schoenen aan en begin er eens over tegen een collega. Grote kans dat het veel herkenning oplevert!

??Tip: Heb je er wel eens aan gedacht om het Imposter Syndroom voor te stellen als onderwerp van een (in company) training of workshop? Ik denk dat je daar heel veel mensen een plezier mee zou doen. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten over de mogelijkheden!

Geplaatst op vrijdag 18 juni 2021.

Over Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID

Dit bericht is geschreven door Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID. Het bedrijf valt onder coaching uit Veenendaal. Trefwoorden van Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID uit Veenendaal : mental coach, vrouwencoaching, coaching voor vrouwen, coaching voor meer zekerheid, persoonlijke coaching, life coaching, coaching bij verandering, coaching voor meer zelfvertrouwen, .

Lees meer over Kappa Coaching WEG MET DIE ONZEKERHEID.